Nyt on kyllä jotenki puhti pois, ollu kyllä jo jonku aikaa. Alkukeväästä jo. Ei koko aikaa, mutta aina välillä niin kauhia uupumus että ei jaksais mitään ylimääräistä. Pitäs ehkä käydä tarkistuttamassa lääkitys, mutta vastahan se tarkistettiin puolisen vuotta sitten. Minulla on siis kilpirauhasen vajaatoiminta ja lääkityksenä Thyroxin.

No saatiinpahan melkein tunti vietettyä koiran kanssa metässä ja kuorin jopa pottuja. Jos tekis pitkästä aikaa pottumuusin ja kaveriksi aattelin lihamurekkeen. Mureketta oon tehny kerran aiemmin elämäni aikana ja se ei ollu kovin hyvää, nyt kokeilen uusiksi. Jos laittais vähän koskenlaskijaa väliin.

Tosiaan potut on ihan omasta (okei äitin ja iskän) maasta. Tahtoisin että omatkin lapset voisivat asua maalla ja ois oma pottupelto ja mansikkamaa, mutta kaikkea ei voi saada. Ompahan ainakin mummola missä käydä maalla sitten.

Eilen ostin nuita Multitabseja, elivoja on enää 2 jäljellä.

Multi-tabs Raskaus Plus -tuotteen koostumus seuraa virallisia pohjoismaisia vitamiinien ja kivennäisaineiden saantisuosituksia. Raskautta suunnittelevien, raskaana olevien ja imettävien erityistarpeet on kuitenkin otettu huomioon.
 
1 tabletti päivässä sisältää kaikki olennaiset vitamiinit ja kivennäisaineet ja 1 miljardi Lactobacillus Rhamnosus GG -maitohappobakteeria

Että semmosia. 12 euron luokkaa oli tuo 30 eli kuukauden satsi. Mutta nyt on potut kiehumassa ja pitää alkaa vääntää sitä mureketta!