Tästä se syntyi

Mannapuuro (a ja mansikkaa, juuri oikeenlaista kemiaa) kanelilla ja sokerilla, kun ei ole vielä mansikoita :)

Jälkkäriksi bulgarian jogurttia, raastetulla omenalla, hunajalla, mustikoilla ja pellavansiemenillä. Mustikat oli nyt kyllä Puolalaisia, aikasemmin oon syöny aina suomalaisia. Mutta koska viime vuonna tuli niin heikosti mustikoita, niin olen joutunu ostamaan kaupasta. Mutta ehkä huomaan taas ens kerralla ostaa suomalaisia ja teen noista lopuista mustikoista vaikka soppaa, niin siinähän ne tulee keitettyä.

Eilen sateli lunta. Ja nyt kun ois hyvä ulkoilla, kun ei oo vielä hyttysiä, mutta ei kai tuolla viihdy. On niin kylmä. Aamulla jopa +3, huoh.

Mutta joo, hedelmälliset päivät alkavat lähetä ja petikammarin puolella pitää muistaa pitää aamuisin niitä valoja päällä Vaikka en kyllä usko, että vielä näin pian pillereiden lopettamisen jälkeen mitää tapahtuiskaan, mutta on se mahdollista. Ja pitäähän sitä harjoitella

Nyt lähden käymään isosiskon luona. Lähdemme ens viikonloppuna (8.6) siskojen kanssa humputtelureissulle. Eli mennään näillä näkymin Ouluun, jossa ollaan se pe-la yö. Lauantaina käydään Haaparannassa ja ikeassa ja sitten ajellaankin illalla jo kotiin Sellainen miniloma.