Muutaman kerran viikossa valitsen aamupalaksi puuroa ja se aamu oli taas tänään. Völöjyyn tein mustikkasoppaa niistä puolalaisista mustikoista ja vähän oman metsän puolukoita sekaan.

Ostan toisinaan luomua, jos sen hinta ei ole aivan päätähuimaava (niinku yleensä käy). Viimekerralla kaupasta tarttui mukaan myllärin leseistä kaurahiutaletta, vähän vaihtelua välillä pirkan luomu kaurahiutaleeseen. En ole kyllä ostanut luomuna, kuin parsakaalia, porkkanoita ja noita hiutaleita. Muut taitaa olla ihan normiruokaa. Lääkäri minulle kertoi, että joku perhe oli vaihtanut kokonaan luomuun ja niillä oli kaikki iho- ja mahaongelmat lähteny. Itsellähän on atooppinen ihottuma ja tänä vuonna ollut taas pikkusen pahempana kuin edellisenä... Mutta en vaan raaski ostaa kaikkea luomuna, ruokalasku vähintään kaksinkertaistuisi ja näillä palkoilla se ei käy päinsä. Ehkä sitten kun olen rikas...

Mietin myös vitamiinipurkin ostoa. Nyt käytän vain elivon omega-3 vahva plus -kalaöljykapseleita ja niitä on jäljellä 4 kappaletta. Mutta nyt meille tuli joku apteekkilehti ja siinä oli oma vitamiinipurkki raskautta suunnitteleville tai jo raskaana oleville.

täällä

Tulipa hienot mustat reunukset... Joka tapauksessa. Jossakin on joskus lukenut että monivitamiinit on yhtä tyhjän kanssa, mutta ehkä niistä ei haittaakaan ole :)