Tänään on ollu ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä. Ollaan oltu koko päivä ulkona, grillattu ja vaan hengailtu. Ja kävin ottamassa talviturkin pois! Eikä tuntunu edes pahalta, yhtä kauheetahan se on ku kesälläkin kun menee. Kylmältähän se tuntuu...

Ollaan puheltu lapsista Jos saisin päättää niin tahtoisin tyttölapsen, avokille on ihan sama. Ja tottakai mullekin, mutta kuitenkin.

täältä

Olen lueskellut jotain blogeja hakusanalla "vauvakuume". Siellä monessakin lapsi on alkanut kasvaa mahassa tosi nopeesti päätöksen tekemisen jälkeen. Kuukauden - kahden päästä. Itestä tuntuu, että menee varmaan melko pitkään, mutta eihän sitä voi etukäteen tietää. Ja koko ajan taka-alalla on myös pelko, että jos sitä ei saakaan ollenkaan... Tällä hetkellä tuntuu, että jos lasta ei ala kuulumaan, niin mitään hoitoja en halua aloittaa. Otetaan sitten vaikka toinen koira

Pidän myös asian salassa mahdollisimman pitkään. Jostain syystä on kiva, kun muut huomaa asioita ilman että niille kertoo. Niinkuin ei kerrottu kihlauksestakaan, mutta sitten joku huomasi ja nyt varmaan tietää jo kaikki. Mutta nyt kyllä taidan mennä jo asioiden edelle! 

Nyt syön mustikoita, että saan foolihappoa. Oon lukenu, että sitä kannattaa "tankata" jo ennen raskautta. Tosin syön (yritän ainaki) minä muutenkin monipuolisesti, niin luultavasti saan ihan hyvät määrät foolihappoa ja muitakin vitamiineja.

täältä